×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Veiligheidsschoeisel

Hygiënetotaal heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen, veiligheidsklompen en veiligheidslaarzen. Wij leveren uitsluitend vooraanstaande merken waar wij al jaren een samenwerking mee hebben en waarvan wij de inns en outs kennen. Bent u opzoek naar een model die u niet in onze webwinkel kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Veiligheidsklasse:

  • Klasse-SB: basis veiligheidsschoeisel, voorzien van een stalen neus en antistatische loopzool voor lichte werkzaamheden.
  • Klasse-S1: veiligheidsschoeisel met stalen neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energieabsorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden. 
  • Klasse-S2: veiligheidsschoeisel met stalen neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energieabsorberende hak en penetratiebestendige tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden.
  • Klasse-S3: veiligheidsschoeisel met stalen neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energieabsorberende hak en penestratiebestendige tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden, die tevens bescherming biedt tegen het doordringen van scherpe voorwerpen middels een stalen tussenzool.
  • Klasse-S4: veiligheidslaarzen met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie-absorberende hak.
  • Klasse-S5: veiligheidslaarzen met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penestratiebestendige tussenzool tot 1100 N.

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 product(en)

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 product(en)