×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Betalingsmogelijkheden

Online betalen

Wij maken het online shoppen voor onze klanten gemakkelijk met de betaalmogelijkheden via uw eigen bank met de betaalmogelijkheden van iDeal of via vooruitbetaling.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, als u in het bezit bent van een random reader, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Hoe werkt iDEAL

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen op uw random reader en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de u heeft daarmee de factuur direct voldaan.

De voordelen van iDEAL

- Betrouwbaar: Wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
- Helder: Controleerbaar en overzichtelijk.
- Veilig: De betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank.
- Snel en gemakkelijk: De betaling komt direct bij ons binnen waardoor de verzending snel kan worden afgehandeld.

Vooruitbetaling

Indien u gekozen heeft voor de betaalmethode "vooruitbetaling" dient u het totale factuurbedrag vooraf over te maken op onze bankrekening.
Betalingen aan: CSP 
Rekeningnummer: Rabobank NL29Rabo0140407421
Betalingskenmerk: vermeld uw bestelnummer
Uw bestelling wordt na ontvangst van de (volledige) betaling per ommegaande aan u verzonden.

Op rekening kopen

Geregistreerde bedrijven kunnen bij Hygiënetotaal op rekening kopen! Wat hebben wij van u nodig? U maakt een account aan op onze website, wij vragen al uw bedrijfsgegevens inclusief KvK nummer en bankrekeningnummer. Wij laten uw bedrijf extern controleren op kredietwaardigheid en als wij hier goedkeuring voor hebben ontvangen kunnen wij de producten aan u uitleveren, de kredietcontrole neemt 2 tot 5 werkdagen in beslag en u krijgt van ons een bevestiging van uw kredietwaardigheid. Wij hanteren bij verkoop op rekening een zeer strikte uiterlijke betaaltermijn van 14 dagen na levering. Voldoet u niet aan onze betaalverplichting dan geven wij de vordering direct uit handen, alle hieraan verbonden kosten zijn voor rekening van de koper!