×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Disposables

Hygiënetotaal.nl is uw leverancier in hygiëne disposables!

Als leverancier voor branches zoals; horeca, gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in hygiëne disposables en adviseren wij u uitsluitend de allerbeste producten.

Ons assortiment disposables bestaat uit; haarnetjes, petten, baardmaskers, mondmaskers, koptelefoonhoesjes, bezoekersjassen, overalls, schorten, schoenovertrekken/overschoenen, handschoenen, mouwovertrekken en mondmaskers.

In de gezondheidszorg, horeca en voedingsindustrie dient het risico op besmetting te allen tijde voorkomen te worden. De mens is een belangrijke besmettingsbron en daarom is persoonlijke hygiëne van essentieel belang. Door het dragen van schone en beschermende werkkleding worden werkomgevingen en productieruimtes beschermd tegen vuil en bacteriën. Door gebruik te maken van disposables, kleding die bedoeld is voor eenmalig gebruik, wordt er hygiënisch, kostenverlagend en onder optimale werkomstandigheden gewerkt.

Disposables worden tegenwoordig ook toegepast in de diverse verhuurbedrijven waar door diverse mensen dezelfde helm wordt gedragen zoals in kartcentrums, skibanen, skatebanen, kinderspeeltuinen, paardrijverenigingen, mountainbikeverhuur, outdoor-evenementen en motorrijscholen.

Ook zijn onze disposables zeer geschikt voor het gebruik in grootkeukens, motorrijscholen, sporthallen, zwembaden en kinderdagverblijven. 

Kortom: alles voor een schone en hygiënische werkomgeving!

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5