×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Keukenhygiëne

Hygiënetotaal.nl is uw leverancier in professionele HACCP reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen en hulpmaterialen!

Als leverancier voor de horecabranche hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in keukenhygiëne en adviseren wij u uitsluitend de allerbeste schoonmaakmaterialen.

HACCP is het voedselveiligheidssysteem waar een ieder die met voedsel werkt zich aan moet houden. HA staat voor Hazard Analysis, wat gevarenanalyse betekent. De CCP's staan voor Critical Control Points, dit zijn de momenten waar het mis kan gaan tijdens het verwerken van versproducten. Bijvoorbeeld met de hygiëne en de voedselveiligheid. Vrij vertaald: analyseer de momenten waarop een gerecht besmet kan worden met ziekteverwekkende bacteriën en probeer deze te beheersen.

In Nederland wordt veel met hygiënecodes gewerkt, bijvoorbeeld de Hygiënecode voor de horeca. In de hygiënecode staat op welke momenten u controleert op bijvoorbeeld temperatuur, maar ook wat een goed schoonmaakplan is. Voor elke ruimte zijn controlelijsten gemaakt. Daarop staat aangegeven welk object op welke dag moet worden schoongemaakt. Na afloop van de schoonmaakwerkzaamheden wordt op de controlelijst afgevinkt dat er op die datum en dat uur het object gereinigd is.

Hygiënetotaal, levert een compleet assortiment HACCP reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen en hulpmaterialen voor een schone en hygiënische keuken. Naast onze haccp lijn professionele reinigingsmiddelen voor de keuken leveren wij ook diverse soorten afwas- & vaatwasmiddelen, handzepen, desinfectiemiddelen, hygiënisch borstelwerk, poetsrollen, vouwhanddoeken, servetten, pleisters, handdoeken en theedoeken.

Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag indien u vragen heeft over een van onze systemen.

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 220

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 220

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5